Myymme suuren valikoiman sekä uusia että käytettyjä traktoreita. Traktorivalikoimamme on yksi Suomen laajimmista! Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laadukkaita traktoreita mahdollisimman edulliseen hintaan. Käytetyistä traktoreista kelpuutamme myyntiin ainoastaan traktorit, jotka ovat moitteettomia sekä kuntonsa että taustansa puolesta. Emme kokoa myyntivarastoamme huutokaupoista ostetuista traktoreista!

Jos haluat ostaa meiltä traktorin, voit luonnollisesti koeajaa traktorin ennen ostopäätöksen tekemistä. Halutessasi traktori voidaan käyttää myös esimerkiksi dynamometrissä. Kunnia-asiamme on myydä vain korkealaatuisia tuotteita, joihin asiakkaamme ovat tyytyväisiä, minkä vuoksi teemme kaikkemme, että tekisit kauttamme onnistuneet traktorikaupat! Voit myös tarjota meille hyväkuntoista käytettyä traktoriasi joko myytäväksi tai vaihdossa.

Markkina-alue

Myymme traktoreita koko Suomeen sekä kaikkialle maailmaan. Suomessa meillä on jo satoja asiakkaita, jotka ovat olleet tyytyväisiä sekä myymiimme traktoreihin että asiakaspalveluumme. Päätettyäsi ostaa meiltä traktorin, kuljettaa asiantunteva kuljetuspalvelumme sen sinulle suoraan kotiin asti edullisesti sekä nopeasti. Suomen lisäksi traktoreitamme on lähetetty esimerkiksi Afrikkaan, Venäjälle ja Viroon.

Hinnat

Myymiemme traktoreiden hinnat vaihtelevat suuresti riippuen esimerkiksi traktorin merkistä ja mallista sekä siitä onko traktori uusi vai käytetty. Käytettyjen traktoreiden osalta traktorin hintaan vaikuttaa muunmuassa traktorin ajotunnit, traktorin merkki sekä traktorin malli.
Valikoimistamme löydät seuraavat traktorimerkit:

– Vakio Kone Oy
– Vaste Kone Oy
– Sisukas Kone Oy
– Martelan Kone Oy sekä
– Verttilä Oy.

Satunnaisesti meille tulee myyntiin myös muita traktorimerkkejä ja satunnaisesti olemme etsineet asiakkaallemme hänen haluamansa merkkisen traktorin valikoimamme ulkopuolelta hyviä yhteistyökontaktejamme hyväksi käyttäen. Tässä yhteydessä on mahdotonta esitellä kaikkia myymiämme traktorimalleja tarkasti. Lisäksi käytettyjen traktorien osalta lista elää koko ajan osan traktoreista löydettyä uuden kodin ja taas uusien käytettyjen traktoreiden löydettyä tiensä meille. Voit pyytää ilmaisen sähköisen traktoriesitteemme sähköpostitse osoitteella traktoriesite@peko.fi . Ilmoita esitetilauksen yhteydessä traktorimerkit, joista haluat esitteen tilata. Ilmoita myös haluatko tilata esitteen uusista vai käytetyistä traktoreista. Käytettyjen traktoreiden osalta sinulle lähetetään samana päivänä päivitetty lista myynnissä olevista traktoreista. Kauppa käy kuitenkin kuumana emmekä voi taata, että kaikki listalla olevat traktorit olisivat vielä myynnissä siinä vaiheessa, kun olet tehnyt ostopäätöksesi. Nopeat syövät hitaat! Lisäksi listalle saattaa tulla myös uusia käytettyjä traktoreita jopa saman päivän aikana, kun olemme lähettäneet sinulle listan käytetyistä traktoreistamme. Käytettyjä traktoreita voi varata asiakaspalvelustamme, mutta niitä pidetään varattuina ainoastaan kahden arkipäivän ajan. Jos et lunasta varaamaasi traktoria näiden kahden arkipäivän aikana, varauksesi päättyy ja varaamasi traktori saatetaan myydä jollekin toiselle.

Tilaamasi traktoriesitteet toimitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teit esitetilauksen kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Emme valitettavasti toimita esitteitä lainkaan painetussa muodossa postitse. Haluamme näin säästää esitteistä syntyvää paperijätettä sekä säästää tätä kautta meille niin kovin tärkeää luontoa. Toivomme, että käytät harkintaa myös sähköisten esitteidemme tulostamisen suhteen! Esitteestä näet tuotteiden tarkat tiedot sekä hinnat.
Lisätietoja traktoreistamme saat asiakaspalvelustamme, jonka tavoitat maanantaista tiistaihin kello 8-17 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-17 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-16 välisenä aikana, lauantaisin kello 12-16 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 13-15 välisenä aikana. Asiakaspalvelumme numero on +358 5557656555. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan äänimerkin kuultuasi, niin asiakaspalvelumme palaa asiaan mahdollisimman pian! Voit myös laittaa asiakaspalvelullemme sähköpostia osoiteella asiakaspalvelu@peko.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat! Voit sopia asiakaspalvelun kanssa myös traktorin koeajosta, joka tapahtuu traktorihallimme pihassa Oulussa osoitteessa, Traktorimaantie 217. Tervetuloa koeajolle! Toivomme, että teet meillä onnistuneet traktorikaupat olitpa sitten myymässä tai ostamassa traktoria!