Haluatko antaa meille palautetta? Jos haluat, voit lähettää palautteesi sähköpostitse osoitteella palaute@peko.fi . Meille ovat tervetulleita sekä ruusut että risut, mutta jos haluat antaa meille risuja, toivomme, että perustelet, miksi mielestäsi ansaitsemme nämä risut. Rakentava palaute auttaa meitä kehittämään toimintaamme ja tuotevalikoimaamme! Voit halutessasi jättää palautteesi meille nimettömänä tai nimimerkkiä käyttäen, mutta toivoisimme, että ilmoittaisit palautteen annon yhteydessä nimesi ja asuinpaikkakuntasi. Julkaisemme osan saamistamme palautteista tällä sivulla.

Asiakkaiden antamat palautteet

Ostin Pekolta traktorin, joka toimii vielä kymmenen vuoden jälkeenkin moitteetta. Olen siis ollut erinomaisen tyytyväinen näihin traktorikauppoihin! Luulen, että jäämme traktorin kanssa yhdessä eläkkeelle! – Matti, 65 vuotta, Virolahti.

Harrastan perhokalastusta ja tuskailin jatkuvasti sitä, kuinka vaikeaa Suomesta on löytää laadukkaita ja monipuolisia välineitä tätä harrastusta varten. Tuskailu loppui siihen paikkaan, kun löysin Pekon. Pekon valikoimat ovat laajat ja vaikka olen viimeisten viiden vuoden aikana ostanut heiltä usein ja erilaisia tuotteita, en ole pettynyt vielä kertaakaan! Esimerkiksi kalastushousut ja –takki olivat kyllä melko hinnakkaat, mutta sanoisin, että ne ovat olleet jokaisen euron arvoiset, koska pysyn niissä kuivana vaativissakin olosuhteissa. Vaatteet eivät myöskään hiosta, kuten edullisemmilla kosteussuojatuilla vaatteilla valitettavasti usein on tapana. Olen ostanut Pekosta sekä valmiita perhoja että perhonvalmistustarvikkeita ja nämä ovat kaikki olleet huippulaatuisia. Olen nyt päättänyt viedä harrastukseni ihan uudelle tasolle valmistamalla jatkossa kaikki käyttämäni perhot itse. Tämä vaatii hieman taustatutkimusta, jotta tiedän, mitä kalastamani kalat käyttävät luonnossa ravinnokseen, jotta pystyn jäljittelemään näitä eläimiä mahdollisimman tarkasti. Perhon sitominen vaatii hieman kärsivällisyyttä, mutta kun saat ensimmäisen kalan itse sitomallasi perholla, huomaat, että vaiva kannatti ehdottomasti! – Daniel, 28 vuotta, Espoo.

Pekon asiakaspalvelu on erittäin asiantunteva ja jos asiakaspalvelussa ei jotakin tiedetä, se kaivetaan kyllä esille. Olen ostanut Pekolta jo useamman traktorin – sekä uusina että käytettyinä. Käytetyissä traktoreissa on mielestäni erittäin hyvä hintalaatusuhde ja Peko tarkistaa käytetyt koneet erityisen huolellisesti. Ne on myös puunattu ennen myyntiä. Uudet traktorit ovat aavistuksen hintavia, mutta taas toisaalta Peko tarjoaa niille niin pitkän ja kattavan takuun, että olen suosinut Pekoa myös uusien traktoreiden osalta ostopaikkana. On tosi hyvä, että Peko tarjoaa mahdollisuuden koeajaa traktori ennen ostopäätöksen tekemistä, koska näin saa kokeilla traktorin ajotuntumaa. Koska asun lähellä, olen koeajanut jokaisen Pekolta ostamani traktorin ennen kuin olen ne päättänyt ostaa. – Pekko, 56 vuotta, Oulu.

Peko on todella monipuolinen kauppa, josta löytää kerralla vaikka mitä. Hinnat ovat kilpailukykyiset ja määräalennukset vielä parantavat tätä hintojen kilpailukykyisyyttä. Käytin ennen erään toisen samantapaisen yrityksen palveluja, mutten ollut täysin tyytyväinen. Tuttavani onneksi suositteli minulle Pekoa. Päätin kokeilla ja nyt olen ollut erittäin tyytyväinen sekä saamaani palveluun että ostamiini tuotteisiin. – Jouni, 29 vuotta, Oulu.

Ostin Pekolta täydellisen kahluuvarustesetin perhokalastusharrastustani varten. Hinnan kohdalla nieleskelin aluksi, mutta nyt kun setti on kestänyt kovaa käyttöä jo kuusi vuotta, olen sitä mieltä, että tämä laadukas setti oli itseasiassa erittäin edullinen hankinta! Se on ollut ehdottomasti jokaisen siihen käyttämäni euron arvoinen! Kunnollinen kahluuvarustesetti lisää perhokalastuksen mukavuutta niin paljon, että sitä on jokaisen, joka ei ole koskaan perhokalastusta harrastanut, vaikea ymmärtää. Harmi, ettei tätä samaa settiä ole enää Pekon valikoimassa; olisin ostanut toisen samanlaisen jo valmiiksi käytettäväksi sitten kun tästä vanhasta setistä aika jättää! – Åke, 40 vuotta, Kauniainen.